Pages

Sabtu, 6 Ogos 2016

Pisang Addict

Semalam ke Seremban, menyelesaikan beberapa urusan.  Sempat la lalu depan rumah di TNI, bagi lepas rindu la tu. Hihi

Nak cerita pasal pisang cheese yang best ni. Nyum nyum... Dah cuba pasti nak lagi.

Dalam masa yang sama, cuba telefon mak dan fizah. Mereka ke ceragem. Ingatkan kalau dah siap urusan di sana, boleh join sekali makan pisang sedap ni.

Dah siap beli, masih tak dapat hubungi juga. Akhirnya, kami anak beranak je yang makan dalam kereta

Catat Ulasan