Pages

Khamis, 14 Januari 2016

Vitamin E Shaklee

"ABANG INGATKAN TELUR"
=====================
.
Bangun-bangun pagi, rasa tak puas membelai wajah sendiri. Rasa licin, rasa halus dan gebu. Dok berangan menatap cermin.
.
Saya sebenarnya dah lama tak makan Vitamin E, sebab masa awal-awal saya makan muka saya jadi teruk. Habis semua jerawat keluar.
.
Seram dan malu tengok wajah sendiri. Jadi saya stop dan lama tersimpan rapi di dalam aisbox.
.
Tapi mahu dijadikan cerita, sebelum ni saya lihat ramai yang bercerita tentang Vitamin E.
.
Tak kurang juga post Vitamin E yang mengugat iman saya, melihat wajah mereka yang sebelum ni bak Beast kini menjadi Beauty.
.
Saya pun terpanggil untuk mencuba kembali Vitamin E yang tersimpan rapi. Tapi kali ini saya nekad, bila awal-awal ambil tu jerawat muncul berleluasa.
.
Hampir dua minggu, jerawat degil berlalu pergi. Hari ini seronok tengok wajah sendiri tika bangun pagi dicermin.
.
En Suami pun memuji, "Abang ingatkan TELUR, rupanya pipi Ayang". Hati tersenyum gembira. Saya sendiri rasakan kulit semakin cerah dan jelita.
.
Terus mengeletik ingin buat seperti aksi qu puteh. Hahahaha. Gurau sahaja janganlah marah.
.
Apa pun saya sangat berpuas hati dengan hasil kulit saya sekarang.
.
Nota Kaki: Janganlah rasa meluat, tu bukan cerita saya, tapi review dari mereka yang rasa semakin jelita. Ingin rasakan yang sama?
Jomlah, mana tahu boleh lebih jelita dari Pogo
.
Whatsapp Azrin 019-3509685
Shaklee ID: 1078286

‪#‎Zi2M‬
‪#‎ShakleeEffectZi2M‬

Catat Ulasan