Pages

Sabtu, 9 Januari 2016

Periuk Noxxa

Teks: Norazrin bt Mohd Nor

Bangun pagi seperti biasa. Dah siap senarai apa yang perlu dilakukan hari ini. Oh,panjang nampaknya senarai tu. Huhu..

Pagi-pagi, digalakkan bersedekah. Salah satu perbuatan menjemput rezeki. Senyum pun sedekah kan? :)

Periuk Noxxa memang menjadi idaman. Sejak aku tengok kakak ipar menggunakannya, berkobar-kobar ingin memilikinya juga. Sampaikan hampir semua page berkaitan periuk Noxxa dalam facebook aku join dan like. Hehe.

Akhirnya sampai juga periuk noxxa dalam genggaman. Namun begitu, masih belum berkesempatan membelek-belek periuk.

Tak lama lagi, bolehlah aku tepek resepi-resepi yang menggunakan periuk noxxa.


Catat Ulasan