Pages

Isnin, 14 Disember 2015

Minat simpan emas

Teks: Norazrin bt Mohd Nor
Blg: norazrinmohdnor.blogspot.com

Minat nak simpan emas tapi tan nak jadi ahli. Boleh ke? Boleh...takde masalah.
Jadi ahli bukan paksaan  yer.. Kami cuma nak didik anda simpan emas sebagai tabungan masa akan datang.

Cumanya, meh kita buat kira-kira untuk setahun simpan emas dengan jadi ahli dan tanpa jadi ahli.

Untuk 1 gram gold bar, beza harga ahli dan bukan ahli adalah RM 20/GRAM.
Pakej keahlian yg paling rendah adalah RM 350 dengan free gift 0.5 gram.
Ok, kalau anda kumpul 1 gram setiap bulan selama setahun, anda dah jimat = RM 20 X 12 bulan = RM 240.
Dengan RM240 tu anda dah untung lebih drpd separuh modal yang anda keluarkan. Hampir 68%. So jimat ke tak jimat jadi ahli ni? Fikir sendiri ye?

Bila kita join jd ahli, automatik kite dah jadi tokey emas. Anda nak beli emas untuk saving boleh..dan nak jadi tokey emas nk jual beli emas pun  oleh. Kompem untung. Ahli seumur hidup ye. Takde yuran tahunan..hehe

pilihan ditangan anda.

berminat, hubungi 0193509685

#fikiryangterbaik
#stokispowergold
#1gram1bulan1keluarga

Catat Ulasan