Pages

Isnin, 26 Oktober 2015

Nak jadi jutawan emas islam

Nak jadi Jutawan Emas Islam? Boleh, dengan syarat, MULAKAN langkah pertama.

Emas yang dibeli adalah penyelamat nilai wang kita.
Jika ditakdirkan RM semakin jatuh, emas di tanganlah penyelamat nilai.
Jika ditakdirkan terjadi sesuatu pada negara, emaslah yang masih boleh kita urusniaga di luar Malaysia.

Berbeza dgn RM.. bila jatuh sahaja, kita nak convert cash kat negara orang pun, tak dipandangnya.
Begitulah yang di bawa pelarian Kampuchea dulu. Hanya bawa emas ke Malaysia. Kanada dan beberapa negara lain, jika dibawa wang kertas negara mereka, wajib tak boleh jadi apa dah.. sebab tu mereka boleh survive. Sebab yang dibawa bersama adalah emas dan dijadikan modal berniaga... :-)

Sebab itulah kita berkongsi dengan kawan-kawan kebaikan simpan emas. Selain sebagai penyelamat nilai, malah membantu kita menggandakan simpanan emas kita. Dan penekanan utama kita adalah, mulakan bisnes emas.  Selain kita boleh simpan emas sendiri, kita juga boleh bantu sahabat-sahabat kita celik emas. Kenapa kena simpan emas dan apa kelebihan simpan emas. In shaa Allah..

Menjadi dealer emas di Powergold, tiada paksaan untuk maintain, jual atau apa. Yang penting, kita beli emas, dapat emas fizikal. Kalau rasa nak jual pun boleh.
Beli emas dpt bonus RM1/g.
Kita bawa kawan join, ada sponsor bonus.
Kawan kita beli emas, dia yg untung sebab emas tu jadi hak dia. Dia pun dapat bonus RM1/g,kita juga dapat bonus ni.
Yang penting, kita tahu bahawa emas tak pernah kurangkan duit kita. Malah duit kita makin bertambah.

Kempen 1gram 1bulan 1keluarga
Pendaftaran berlangsung sekarang. Sms/whatsapp 0193509685 untuk join group celik emas secara percuma. Ramai sifu emas dalam group tu.
Catat Ulasan