Pages

Isnin, 31 Ogos 2015

5 Sebab kenapa saya tertarik dengan powergold

✏ LIMA SEBAB UTAMA KENAPA SAYA TERTARIK DENGAN POWERGOLD!

1 - PRODUK EMAS
Satu dunia kenal emas, suka emas dan ingin memiliki emas, jadi prospek amat meluas, tak perlu panjang lebar untuk buat marketing, produk HOT powergold adalah goldbar 999.9 (1gram) yang susah nak kita cari, bukan semua kedai emas ada jual, kalau ada pun harga sangat mahal. Dengan berat 1gram ini amat mudah untuk dimiliki dan mudah untuk dijual jika kita suka berniaga.

2 - HARGA
Biasanya program yang ada plan network ni harga produknya mahal berganda-ganda tapi harga produk powergold terbukti lebih murah dari harga pasaran, orang biasa-biasa pun berminat join untuk saving, biasanya juga kalau buat program network ni kena cari geng2 yang suka network je, tapi kat powergold semua golongan boleh join seperti golongan yg suka saving, trading dan networking, siapapun adalah prospek kita termasuk yang paling dekat dengan kita adalah adik beradik kita sendiri.

3 - KILANG SENDIRI
Powergold adalah anak syarikat pada Amethyst Gold Creation yang dah lebih 10 tahun dalam trading emas. Jadi, pengalaman syarikat sudah lama dalam urusniaga emas dan dipercayai. Maka susah untuk lain-lain syarikat meniru dan lawan harga, maka kurang atau tiada langsung saingan buat masa ini.

4 - ADA BONUS PENCEN
Bonus pencen ni bonus dari belian ulangan ahli dari network kita, overiding sehingga 5 level, bonus ini kecil tetapi semakin naik dari bulan ke bulan, jika rajin usaha tak ada masalah untuk dapat 4-5 angka sebulan dari bonus ini, kenapa bonus ini the Best? contoh jika network kita dah tak berkembang tetapi selagi ahli dalam rangkaian kita membeli maka income akan berterusan. Kenapa mereka akan terus membeli? Kerana kadar harga jual beli (spread) emas powergold memang TERBAIK!! dari harga yang tidak ditawarkan oleh kedai emas dan lain-lain syarikat. Adakah kita rugi maintain membeli emas untuk simpanan?
Fikir-fikirkan...

5 - SYARIKAT DAN KILANG 100% MILIK BUMIPUTRA
Sokonglah produk keluaran bumiputra dan usahawan bumiputra.

KESIMPULAN
Boleh dikatakan powergold adalah satu2nya program yang terlengkap pada masa ini, cuma masih ramai yang keliru dengan Powergold antara program investment (Skim Cepat Kaya) atau program perniagaan emas sebenar.

Kempen 1gram 1bulan 1keluarga
"Sikit-sikit lama-lama jadi bukit"
Pendaftaran berlangsung sekarang. Untuk info dan pertanyaan lanjut, hubungi 0193509685 (azrin)
Catat Ulasan